Skip to main content

Putkimiespäivystys – Espoo

Kun vesivahinko uhkaa, soita 045 664 0166

PUTKIMIES PAIKALLE NOPEASTI - ESPOO

Rikkoutunut vesiputki tai tukkeutunut viemäri vaatii nopeaa toimintaa. Päivystävä putkimies on silloin paikalla! Kun soitat meille, LVI ensiapuyksikkö on paikalla. Putkirikko korjataan ja viemärit taas vetää.

Hanat ja WC-istuimet

Vuotava hana tai WC-istuimet voivat rikkoutuessaan aiheuttaa ikävää jälkeä. Putkimies vaihtaa viallisen hanan tai WC pöntön heti. Päivystävällä putkimiehellä on vesikalusteet ja hanat huoltoautossa, eikä turhia kilometrejä LVI-liikkeeseen tarvita. Iltaisin ja viikonloppuisin liikkeen ovet pysyvät lukossa, mutta meillä tavara kulkee autossa mukana.

Luotettava Hanamestari - Espoo

Hanamestarimme Espoossa ovat koulutettuja LVI-asentajia, joilla on kokemusta erityisesti keittiöhanojen, kylpyhuoneen hanojen ja WC-hanojen korjauksissa ja vaihdoissa. Virallinen huolto-, korjaus ja asennusliike useihin merkkeihin on ansaittu luottamustoimi.

Vesikalusteiden korjaus ja uuden asentaminen on meille jokapäiväistä työtä.

LVI-päivystysluontoiset putkityöt

Putkimies hoitaa lisäksi LVI-päivystyksen monessa muussa isossa ja pienessä asiassa. Pienikin vika voi ajan kuluessa aiheuttaa suuria kustannuksia.

  • Putkitukosten avaus
  • Putkistojen sulatus
  • Putkirikkojen korjaus ja vian etsintä
  • Vesivahingon etenemisen pysäyttäminen ja ensiapu
  • Lämmitysvian paikannus ja korjaus
  • Lämminvesivaraajan korjaus

Soita meille, saat nopeat ohjeet heti puhelimessa. Olemme paikalla nopeasti ja luotettavasti.

Päivystävän putkimiehen hinta ei myöskään saa tulla yllätyksenä – Otamme kuittauksen työlle ja hinnalle ennen työhön ryhtymistä. Putkimiespäivystyksen tarkoitus on ensisijaisesti auttaa nopeasti.